skip navigation

Sponsoroverzicht

De verschillende sponsoren van v.v. Katwijk zijn verenigd in een businessclub, die onze club en selectie financieel ondersteunen. Een overzicht van de leden van deze club vindt u hier: http://www.bckatwijk.nl/onze-leden/

v.v. Katwijk was eind jaren tachtig in de Duin- en bollenstreek de eerste amateurvoetbalclub met een sponsorgroep . Inmiddels is deze sponsorgroep uitgegroeid tot een businessclub waarin het op topniveau plezierig zaken doen is. De vereniging kent in voetbalminded Nederland een landelijke bekendheid en heeft een prachtige historie met onder andere 3 algehele landskampioenschappen en speelt al meer dan 20 jaar op het hoogste amateurniveau. Passie, plezier en respect zijn waarden die zowel bij de voetbalvereniging als bij Businessclub Katwijk hoog in het vaandel staan.

De club en de leden

Onze businessclub heeft op dit moment ruim 180 leden waarvan er meer dan een derde actief betrokken is bij de businessclub. De leden komen uit zeer diverse branches en opereren in diverse markten. Het in authentieke stijl opgetrokken sponsorhome straalt sfeer en comfort uit. Daarbij is de catering professioneel en van een hoog niveau.

Jaarlijks stellen wij een gevarieerd activiteitenprogramma op en dat bieden wij de leden aan in een ontspannen, informele en persoonlijke setting. Een perfecte mix tussen plezier en zakendoen. Kortom:

Businessclub Katwijk,
plezierig zaken doen
op topniveau.

Altijd uw doelgroep binnen handbereik

De businessclub Katwijk maakt gebruik van een unieke mix van zowel business to business als business to consumer. Wij reiken onze leden bijvoorbeeld middelen aan om te netwerken, het uiten van promotionele activiteiten, het creëren van naamsbekendheid en/of het zoeken van personeel. Daarvoor hebben wij de beschikking over:

- ruim 1100 voetballende leden van jong tot oud;
- tot wel 3000 supporters overall per wedstrijd;
- wekelijkse verslagen in regionale media;
- televisie verslagen op RTV Katwijk en TV West;
- de website van v.v. Katwijk;
- 180 leden van de eigen businessclub;
- leden van andere businessclubs.

Gezelligheid, ontspanning en netwerken

Onze businessclub staat voor gezelligheid en zakelijk plezier. Bij ons maakt u spannende wedstrijden op het hoogste amateurniveau mee. Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten waarbij u zowel kunt ontspannen als netwerken. Deze activiteiten en het bijwonen van de voetbalwedstrijden zorgen voor afwisseling naast uw drukke bestaan.

Om optimaal uw zakelijke activiteiten te kunnen promoten bestaat in een aantal sponsorpakketten de mogelijkheid om samen met de spelersgroep en de trainers éénmalig een reclameactie op touw te zetten. Daarnaast bieden wij in onze sponsorpakketten vele zeer innoverende en verrassende mogelijkheden.

Samenwerken en combineren.

We zijn erg trots op onze unieke samenwerking tussen de drie sportverenigingen aan de Krom. De v.v. Katwijk, hockeyclub Catwijck en de tennisvereniging KLTV slaan jaarlijks de handen ineen om een evenement te organiseren dat in het teken staat van samen(net)werken. Dit biedt u de kans om uw bedrijfsactiviteiten onder de aandacht te brengen bij een groeiende hoeveelheid potentiële klanten.