skip navigation

Katwijk B1

Welkom op de pagina van Katwijk B1. Hier vindt u nieuws over Katwijk B1.

Nieuws:

Katwijk B1 grijpt naast het kampioenschap

03 05 09 08:32 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Het is Katwijk net niet gelukt om op de laatste dag de titel alsnog te grijpen. Nieuwerkerk deed wat het moest doen in de uitwedstrijd bij HBS; het won en werd hierdoor kampioen in de hoofdklasse.

Katwijk B1 is Rijnsburgse Boys B1 de baas

25 04 09 19:43 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Met nog twee wedstrijden voor de boeg stond vandaag het lastige uitduel bij Rijnsburgse Boys op het programma. Misschien wel de tegenstander die Katwijk B1 op dit moment nodig heeft, want in de wedstrijden tegen de oosterburen zal het aan scherpte niet ontbreken, iets wat vooral in het begin van de competitie nog al eens wat punten heeft gekost. (meer)

Katwijk B1 blijft in de race om kampioenschap

18 04 09 22:14 - Geplaatst door: Johan den Dulk

De punten die in inhaalwedstrijden kunnen worden behaald, worden vaak al als bezit gerekend voordat de wedstrijden zijn gespeeld. "Als we de inhaalwedstrijd winnen, dan.....". In de praktijk blijkt dan echter vaak dat dit juist de moeilijkste wedstrijden zijn. Zo moest Katwijk B1 vandaag op bezoek bij Alphense Boys voor een lastig duel met de B2 van de club die de afgelopen jaren flink met hun opleiding aan de weg heeft getimmerd.

Katwijk B1 boekt grote overwinning

05 04 09 00:41 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Vandaag stond er een lastige wedstrijd op het programma. Niet zozeer vanwege het voetballende vermogen van tegenstander Scheveningen B1, maar meer omdat Katwijk B1 al eens te meer had aangetoond moeite te hebben met tegenstanders die niet wensen te voetballen.

Katwijk B1 wint lastig uitduel bij Forum Sport

21 03 09 19:22 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Vandaag stond de wedstrijd tegen Forum Sport op het programma. Deze wedstrijd als eerste na de winterstop gepland, maar vanwege het slechte weer was er destijds een algehele afgelasting. Nu stond er een heerlijk zonnetje en nodigde het kunstgras op het hoofdveld van de Voorburgers uit om een lekker potje te voetballen. (meer)

Katwijk B1 boekt overwinning op TOGB

14 03 09 19:51 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Kijkend naar de ranglijst is een overwinning op het lager geklasseerde TOGB geen verrassing. Dit Katwijk B1 heeft echter vooral de punten laten liggen tegen de tegenstanders die in het rechter rijtje staan. Na de 1-1 in de vorige ontmoeting was het nu Katwijk dat er geen gras over liet groeien: 5-0. (meer)

Katwijk B1 grijpt laatste kans met winst op koploper

07 03 09 23:11 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Na de moeizame wedstrijd van vorige week tegen HBS, met als resultaat een verdiende nederlaag, hoefde Katwijk B1 niet gemotiveerd te worden. Er werd namelijk een bezoek gebracht aan koploper Nieuwerkerk B1.

Katwijk B1 verliest na zeer matige wedstrijd

28 02 09 17:24 - Geplaatst door: Johan den Dulk

Vandaag een echte topper op de Krom. HBS B1, de nummer drie, kwam op bezoek. De uitwedstrijd werd door Katwijk gewonnen. Vandaag was het HBS dat aan het langste eind trok: 3-4.