Al vanaf 4 jaar voetballen bij de minioren

Bij VV Katwijk beginnen de eerste spelers reeds op 4-jarige leeftijd met voetballen. Sinds jaar en dag worden de jongste spelers, spelenderwijs voorbereid op hun overgang naar de JO8 (oude F-jeugd).

Er wordt op woensdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur getraind. Op zaterdagochtend van 9.00 t/m 10.00 uur worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld.

Voorafgaand aan het seizoen dat spelers de overstap naar de onder de 8 zullen gaan maken, worden er wedstrijden (7 tegen 7) georganiseerd waardoor de overstap prettiger zal verlopen.

Starten met voetballen op 4-jarige leeftijd vinden de meeste kinderen erg leuk, maar voor sommige toch ook erg spannend. Het samen voetballen met een groep leeftijdsgenoten en de aanwijzingen van trainers, zijn voor jonge spelertjes een hele stap.

Voordat uw kind kan meetrainen moet hij/zij ingeschreven worden via het inschrijfformulier op deze website. Uiteraard mag uw kind 4 weken vrijblijvend meetrainen voordat hij / zij definitief lid wordt van VV Katwijk.

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met informatie of een telefoontje wanneer uw kind kan starten.

Op het veld veel plezier bij de jeugd en langs het veld trotse ouders! Zonder hulp van vrijwilligers (ouders/ familie/ verzorgers) kunnen de kinderen niet voetballen. VV Katwijk wil graag dat ouders in combinatie met vaste vrijwilligers meehelpen om de voetbaluurtjes tot een succes te maken. Vele handen maken licht werk!

Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op met Colinda Nijgh via SecretarisJO9@vvkatwijk.nl.